Reparam telefoane, tablete, GPS-uri

service

ÎN PRIMUL RÂND, NU DISPERA!

Ecranul telefonului tău este alcătuit din 3 componente:
– display-ul (care afișează)
– touchscreen-ul (care sesizează atingerea)
– geamul sau sticla exterioară pe care noi o atingem și care trebuie protejată.

Dacă ai spart geamul sau sticla cum îi mai spunem, nu este neapărat necesară schimbarea ecranului, ci doar a componentei sparte! Deci… Relaxează-te, ai scapăt mai ieftin de obicei la jumătate de preț !

QuickService efectuează această reparație întocmai că în procesul de fabricație al ecranului la nivel industrial (cu laminare), astfel că nu vei sesiza diferență între ecranul original și cel reparat.

Oferim garanție și ne asumăm toate riscurile care implica această operație.​

inlocuire display

EI BINE, ASTA E VARIANTA A DOUA…
…care este un pic mai grava decat spargerea geamului telefonului. Insa, tot nu e cazul sa te ingrijorezi – rezolvam noi!

Chiar daca iti protejezi telefonul cu o folie de protectie pentru display si mai cumperi si o husa, care sa il fereasca in mare parte de socuri, aceste protectii pentru mobile nu se dovedesc eficiente 100%. Pozitia telefonului in momentul impactului si duritatea suprafetei pe care cade determina gravitatea pagubei. Sau poate… este atat de slim incat ai uitat ca il ai in buzunar si te-ai asezat pe el. Stim, se intampla!

Daca display-ul nu mai functioneaza in parametrii normali (imaginea este pixelata, intunecata sau afisata doar pe o portiune din ecran) este clar ca ai nevoie de inlocuirea display-ului .

QuickService foloseste doar piese de schimb originale, de calitate superioara, costurile de manopera fiind extrem de avantajoase. De asemenea, oferim si perioada de garantie!

actualizari harti gps

DE OBICEI UITAM CA AVEM UN GPS
…pana cand trebuie sa plecam in vacanta sau intr-o delegatie, iar destinatia nu este una cunoscuta.

La QuickService actualizam hartile GPS in cel mai scurt timp posibil, indiferent daca ai un GPS model mai vechi sau daca este recent aparut pe piata.

Asadar, daca ai nevoie, iti instalam toate hartile la zi pe orice tip de GPS, iar daca descoperim cumva ca ai probleme cu soft-ul, te putem ajuta si aici.

Resoftam sau reparam GPS pentru ca tu sa ajungi cat mai repede si sigur la orice destinatie.

Mereu avem ultimele harti pentru iGo, Primo, Garmin, TomTom, Mio, Serioux, 2Drive

Scroll to Top
Scroll to Top